Nyt riittää Woketus

 Maailma mikä on muuttunut hulluuden saartamaksi




Mielipidekirjoitus. 


Käytän blogissani nimikettä Woke ja Wokettajat kuvaamaan tämänhetkistä kansanliikettä nimeltä LGBTIQA+


Elämä mikä oli normaalia ja perustui maalaisjärkeen, on siirtynyt Woketuksen myötä päivä päivältä sairaampaan suuntaan. 


Kansakunnan johdossa on mieleltään sairaat ja huomionhakuiset ihmiset, joilla on selkeästi henkilökohtainen agenda tulla kuulluksi ja olla ”jotain”. Jalanjäljen he tulevat jättämään tämän hullunkurisen ajanjakson jälkeen ainoastaan henkisenä sairautena tämän ajan nuorille. 


Perverssit ja kieroon kasvaneet ihmiset saavat päättäjäelimet tekemään mitä idioottimaisempia koko kansaa koskevia ratkaisuja. Ratkaisuja, lakeja ja opetusnormeja mitkä eivät perustu mihinkään järkiperäisiin toimintamalleihin, saati pitkällä ajanjuoksulla kansakunnan tulevaisuuden parantamiseen. 


Muiden ihmisten hyväksyntä on oltava peruspilarina. Kohtele toista kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. 

Woke ajaa tätä samaa toki, mutta tämä on muuntautunut ajanmyötä aina vain kierompaan suuntaan. 



Maalaisjärki ja tieto on tumpattu piiloon, jotta tämä uusi sairas agenda saa rehottaa ja kasvaa juuriaan joka suuntaan. 


Woke on kiusaajakulttuuri, joka voimaantuu joukkovihasta tavan kansaa kohtaan. Wokettajille loukkaantuminen on oikeutettua. Mutta se on täysin itseaiheutettua. On turha uhriutua ja syyttää kansakunnan reaktiota tässä tapauksessa. 

Normaali tavankansa pelkää työpaikkojensa puolesta, joten suuret johtajatkaan, tai kansanedustajat eivät uskalla nostaa sormeaan vastalauseeksi. 


Agendan alkuperä on minulle edelleen hieman hämärä, sillä se on muuttunut ihmisoikeus asiasta ihan käsittämättömäksi fiaskoksi. 


Kaikkea ei tarvitse hyväksyä. Ei heidän agendansa ole kiveen hakattu eikä mikään uusi laki ja järjestys. Tässä on kyseessä muoti-ilmiö mikä menee menojaan muutaman vuoden syklillä. Aikuiset jotka tämän hyväksyvät ovat yhtä lailla vastuussa, kuin ne jotka asiaa opettavat. Johtoporras, mikä hyväksyy woke agendan lasten ja nuorten kasvatuksessa, on vastuussa tulevaisuuden mielenterveys ongelmista. Pitää siis muistaa, ketkä asiaa ajoivat näinä hulluina vuosina ja puolsivat tätä sekopäisyyttä. 


Miksi Lapset kasvatetaan ilman seksuaalista identiteettiä. Mihin lapsi rakentaa omakuvan, jollei hänellä ole mitään pohjaa mistä identifioida sitä. 

Aikuiset kannustavat lapsia ja nuoria tekemään päätöksiä kehoaan kohtaan identiteettikriiseissään. Lasten ja nuorten normaaliin kasvuun kuuluu itsensä ja seksuaalisen identiteetin kyseenalaistaminen. Ei se ole sen kummempaa. 


Verorahoja kerätään yhteiskunnan hyväksi ja varoja käytetään nyt surutta tämän hulluuden lietsomiseen saati keskitytä oikeisiin yhteiskunnan ongelmakohtiin. 

Diktatuuri ja sosialismi ei ole IKINÄ toiminut missään yhteiskunnassa, miksi siis ajautua samaan kanin koloon kun siitä on kerran päästy ylös ja irti. 


Sana feminismi on muuttunut sekavaksi. Ennen se oli naisten oikeuksien puolesta toimiva kansanryhmä ja taho. Feministiliikkeen puolesta yhteiskunta muuttui tasa-arvoiseksi miesten ja naisten suhteen. Nykyään feministisyys näyttää olevan paljoltikin transseksuaali naisten, eli biologisten miesten leikkikenttä.  Woken nousuvuotena tosin feministit nousivat ääneen asian kannattamisen suhteen. Naisilla oli hyvät olot jo silloin. 


Monista nuorista muuttuu jos minkä seksuaalisuusnimikkeen alaotsikkoon kuuluva vähemmistön edustaja. Miljoonat sekavat teinit sekä henkisesti epävakaat aikuiset, löysivät kanavan huomionhakuisuuden täyttämiseen Woken ryhmässä. Samoihin aikoihin Vasemmisto kannattajat pääsivät vihdoin osaksi suurta ääntä ja keräsikin paljon voimaa ympärilleen. Woke joukko kasvoi jokaisen näkymättömän ihmisryhmän juhlaksi. Uhriutuminen, loukkaantumisen aikakausi ja ”minulla on oikeus” ajatusmalli sopii hyvin huomionhakuisille henkilöille. 


Näyttää, että vihapuhumista saa Woke kansa huutaa sydämensä kyllyydestä ja pommittaa mitä tahoa tai ihmisryhmää haluaa. 


Sovitaanko paremmat pelisäännöt. Asioista ei tällä hetkellä keskustele kukaan, pelolla on helppo hallita. 

Kunnioitus Woke touhua kohtaan täytyy Ansaita ei pakottaa. 


Hyvät teot kantavat hyvää hedelmää mikä kasvattaa tulevaisuutta paremmaksi. 


Woke on aikakausi ja muoti-ilmiö mitä nauretaan jälkikäteen.  Wokessa pedofilia, perverssiot ja kaikki ihnottava sallittua. Jokainen saa olla mitä haluaa ja tehdä mitä haluaa. Se ei mene näin. 


Kun Olympialaisissa biologiset miehet hakkaavat naisnyrkkeilijät, heidät palkitaan kultamitalein. Väkivaltaahan tuo on kaikilta kanteilta katsoen, ei urheilua.


Vagina ei määritä naista DNA määrittää. Kromosomit on joko tai XX tai XY. Niistä toinen on aina dominoiva ihmisessä, vaikka joissain tapauksissa fyysiset sukuelimet näyttäisivätkin olevan vastakkaiset. Mitä reiluun urheiluun tulee on tämä otettava huomioon. 


Elävä esimerkki asian vakavuudesta. 

Aikuinen mies haluaa nimittää itseään furryksi ja hänelle laitetaan hiekkalaatikko hiilikaivoksen pukuhuoneen vessaan, on jotain mennyt vahvasti pieleen. Työtoveri saa potkut, kun maukuu ohi kulkiessaan. Miten kissaihmistä tulee kohdella, miten tätä Aikuisten leikkiä leikitään ja miksi? Tällainen henkilö on turvallisuusriski koko yhtiön henkilökunnalle. Psykoosi on helppo tunnistaa ja on hoidettava psykologisella avulla sekä lääkityksellä. Tällaista mielentilaa ei pidä kannustaa. Se ei ole eettisesti oikein mielisairaalle ihmiselle. 

On surullista, jos jollain on henkinen hyvinvointi ja mieli järkkynyt niin pahasti, ettei tunnista itseään enää ihmiseksi. 


Mitä aikuiset edellä sitä lapset perässä. 

Kouluissa on kissoiksi ja furryiksi lukeutuvia oppilaita. Kissan hiekkalaatikko vessoja sekä muuta soopaa viritellään heidän vanhempiensa mieliksi. Onko kyseessä ongelma lapsen mielenterveyden kanssa, vaiko vanhemman. Kouluun mennään oppimaan ei leikkimään. 


Kun mies nimittää itseään naiseksi ja menee tyytyväisenä pienten tyttöjen väliin suihkuihin uimahallissa. Häntä ei voida poistaa saunatiloista, 

Woken nimissä. 

Totuus on, että aikuinen joka haluaa tulla nähdyksi alasti lasten edessä ja katsella alastomia lapsia on pedofiili


Lapset vedetään kouluissa mukaan tähän hulluuteen eikä vanhemmilla ole minkäänlaista sanavaltaa lastensa kasvatuksesta ja opetussuunnitelmasta. Kuitenkin uskonnon suhteen lapselle tarjotaan oma sopiva vaihtoehto, muttei woketuksen suhteen. Kristinuskoa väheksytään ja halveerataan julkisesti. Kouluista poistetaan Kristinuskoa, joka vaikuttaa syvästi lasten arvopohjan heikkenemiseen. Etiikka ja moraali ovat muuntumassa aina vain heikommille pitimille. 

Tätä kutsutaan aivopesuksi ja pakkosyötöksi. 


Jokainen tämän blogin lukija tietää mitä tarkoitan ja ne keillä on vastalause, ovat Woken puolesta puhujia. Ymmärrän mielipahan, mutten pahoittele sanomaani, sillä ette tekään pahoittele toimintaanne. 


Tämäkin woke touhu on vain ohimenevää. Elämä on täynnä aikakausia. 

Loppujen lopuksi suurin on rakkaus ja toimeen on tultava kaikkien kanssa myös heidän joilla on eri mielipide. 



Ystävällisesti 


~Sini Ariell~

Kommentit

  1. <3 Juho Lindgren oikein kirjoitit

    VastaaPoista
  2. Ai ettien että, kerranki joku kirjoittaa jotakin mitä ei tee pahaa lukea, kiitos ❤️

    VastaaPoista
  3. Loistava kirjoitus!

    VastaaPoista
  4. Veit jalat suustani, kiitos Sini!

    VastaaPoista
  5. Hyvin kirjoitettu vakavasta tilanteesta yhteiskunnassamme

    VastaaPoista
  6. Hyvin kirjoitettu teksti.

    VastaaPoista
  7. Ei paremmin voisi asiaa ilmaista😎👍🏻

    VastaaPoista
  8. Todella asiallinen kirjoitus ja selvää asiaa! ✨

    VastaaPoista
  9. Juuri näin 👍🏻

    VastaaPoista
  10. Hyvin kirjoitit, että arvostus pitää aina ansaita. Se ei tule pakottamalla kenellekään.

    VastaaPoista
  11. Mielestäni juuri urheilussa tulee ottaa testosteronitasot tarkasteluun ja sen mukaan päättää kuuluuko urheilija naisten vai miesten sarjaan. Siinä ei ole dna:lla tai jalkovälin vehkeillä väliä. Mutta sitten taas mitä tulee näihin, että esim. transnainen haluaa päästä naisten pukukoppeihin ym. niin niihin ei pitäisi olla mitään asiaa ennen kuin transnainen on käynyt koko muutosprosessin läpi ja jalkovälistä löytyy vagina.

    VastaaPoista
  12. Nykyaika on sitä, että kiihtyvällä tahdilla jonkun on jatkuvasti huudettava, ettei keisarilla ole vaatteita.

    VastaaPoista
  13. Naulan kantaan, kiitos rohkeasta kirjoituksesta!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kannustuksesta kaikille tasapuolisesti. Onneksi edes Hymy lehti nappas jutun. Muut ei salettiin nosta otsikoihin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

What is happening in our relationship

Story of our difficult pregnancy until having a baby