Woke ilmiö

 





——————————-


Vastalause Woke-liikkeeseen. 


Woke-liike ei aja tasa-arvoa naisten tai miesten välillä monessakaan suhteessa, eikä missään nimessä lasten/nuorten oikeuksia terveeseen henkiseen kehitykseen. 


Milloin on oikea ja sopiva aika nostaa Woke keskustelunaiheeksi? 


On aikuisten oma päätös olla millainen haluaa, tai kokea olevansa. Kehon muokkaaminen aikuisiällä on jokaisen oma asia. Tämä asia ei ole, eikä pitäisi olla lasten/teinien päänvaiva. 


Woke villityksestä ei ole kysytty kansan mielipidettä, kyseessä on kuitenkin meidän lapset, joille tätä Aikuisten asiaa koitetaan suoltaa jopa koululaitosta myöten. 


En ole saanut yhtäkään järkeenkäypää argumenttia siitä, miksi tämä olisi hyvä asia lapsille ja nuorille. Mikään siinä ei perustu faktoihin eikä relevantteihin statistiikoihin mielestäni. Tuntuu, että kaikki siinä perustuu ainoastaan mielipiteisiin jotka sitten koitetaan työntää valtaväestön yhteiseksi ja ainoaksi sallituksi mielipiteeksi. 

Teinien ja lasten kokemus oman kehon suhteen saattaa muuttua normaali kehityksen aikana, tuetaan lasta ja hyväksytään oikkuilut ilman pysyviä päätöksiä hormonihoidoilla ja leikkauksilla. Lasten psykologeilta saa myös apua tarvittaessa.  Lapset kokevat usein hämmennystä kehostaan sen muuttuessa kasvun aikana, siinä ei ole mitään ihmeellistä eikä uutta. Normaalia kannustusta vanhemmilta on ollut asioiden selittäminen, asioihin yhdessä tutustuminen, ymmärtävä ja lasta tukeva kasvatus. Nyt ollaan Woken kanssa viemässä tätä täysin väärään suuntaan. 

Lapsi ei saa päättää nukkumaan menoajasta, mutta seksuaalisuudestaan. Pistää miettimään. 


Ihmettelen miten jopa useat feministit liputtavat tätä touhua?

Jos naisten oikeuksia ja tasa-arvoa on taisteltu jo vuosisatojen ajan, miksi nyt ajetaan uutta ajattelumallia jossa naista ei enää kutsuttaisi naiseksi eikä miestä mieheksi. Ajetaan Woke tyylisuuntaa, joka puskee yhteiskuntaan sukupuoleton, määrittelemätön, muun sukupuolinen ja monta uutta nimikettä. Kyseessä on outo ilmiö. Ilmiötä jossa kenellä tahansa on lupa olla mitä tahansa, minkä seksuaalisen identiteetin omaavana hyvänsä. On väärin että tämä sama tungetaan jopa ala-ikäisille lapsille ajattelumalliksi. Tämä ei mielestäni käy millään tavoin järkeen.


Transihmisiä toki on ja heitä on aina ollut, heitä on kunnioitettava samoin kuin muitakin. Transihmisiten puolesta olen surullinen että he eivät alunperin syntyneet tarvitsemaansa/ haluamaansa sukupuoleen ja kokevat suurta tuskaa tästä johtuen sekä jopa syrjintää ja kiusaamista. Heidän ja muiden vähemmistö ryhmien esim. Homojen oikeuksien ja suvaitsevuuden puolesta on ymmärrettävästi taisteltu jo kauan. 

Homoja ja lesboja on ollut yhteiskunnassa kautta aikojen. Näillä edellä mainituilla seksuaalisesti suuntautuneilla ihmisryhmillä on sentään järki päässä ja he tunnistavat sukupuolet ja niiden erot. Woke-liike ajaa täysin muuta agendaa. 


Aikuisten oma päätös on olla millainen haluaa tai kokee olevansa, tämä asia ei ole, eikä pitäisi olla lasten/teinien päänvaiva. 

Heille ei myöskään saisi tarjota vaihtoehtoja seksuaalisuuden osalta, sekoittaakseen heidän käsitystään identiteetistään. 


Miehillä on keskimäärin 61 prosenttia enemmän lihasmassaa kuin naisilla. Miehillä on lihasmassaa käsivarsissa keskimäärin 75 prosenttia ja koko ylävartalossa 90 prosenttia enemmän kuin naisilla. Lihaksikas ylävartalo antaa etulyöntiaseman muun muassa nyrkkeilyssä, vapaaottelussa ja voimalajeissa. 


”Tieteen Kuvalehti 30.11.2021


TEKSTI: JONAS GROSEN MELDAL

Biologian näkökulmasta on perusteltua, että naiset ja miehet eivät kamppaile toisiaan vastaan urheilulajeissa, joissa mitataan lihasvoimaa.

Miehillä on luonnostaan naisia paremmat edellytykset fyysistä voimaa vaativiin lajeihin. Miehillä on keskimäärin 61 prosenttia enemmän lihasmassaa kuin naisilla.

Miehillä on lihasmassaa käsivarsissa keskimäärin 75 prosenttia ja koko ylävartalossa 90 prosenttia enemmän kuin naisilla.

Lihaksikas ylävartalo antaa etulyöntiaseman muun muassa nyrkkeilyssä ja vapaaottelussa.

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa vuodelta 2020 testattiin 20 miehen ja 19 naisen lyöntivoimaa. Kaikki tutkitut olivat hyväkuntoisia ja urheilullisia. Miehet lyönnit ovat keskimäärin 162 prosenttia voimakkaampia kuin naisten.

Testiryhmän heikoinkin mies löi lujempaa kuin vahvin nainen.

Testosteroni antaa miehille kilpailuetua”



Kysymys kuuluukin, miksi geneettisesti syntyneitä miehiä hyväksytään naisten voimalajeihin, nyrkkeily ja vapaan-ottelu kisoihin kilpailemaan? Kilpailuihin joissa Transnainen hakkaa biologisen naisen ja voittaa kehässä. Hävinnyt nainen on varmasti rakentanut uransa vuosien treenaamisen jälkeen, eikä hänelle anneta minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon. Eikö se ole biologisesti syntyneiden naisten epätasa-arvoa, mikä sotii täysin vastaan Naisten tasa-arvo taistelussa? 

Eikö järkevämpää olisi silloin jaotella sattuneista syistä nämä miesten ylivoimalajit kahteen kategoriaan. Biologisten naisten matsit, biologisten miesten matsit ja tasa-arvoisuuden nimissä olisi myös transnaisten ja -miesten ottelut. Sitä olisi tasa-arvoinen kohtelu, kun kilpailutilanteesta puhutaan. 



Tasa-arvon aate syntyi varhain ja Suomi on yksi edelläkävijä Naisten tasa-arvon nimissä. 


”Sosiaali ja Terveysministeriö


Suomessa ensimmäiset naisjärjestöt perustettiin 1880-luvulla ja ääni naisten oikeuksien puolesta voimistui. Naisille ja miehille säädettiin yhtäläinen perintöoikeus vuonna 1878.  Vuonna 1886 perustettiin ensimmäinen suomalainen yhteiskoulu. Ensimmäinen nainen suoritti ylioppilastutkinnon vuonna 1873, mutta vielä 1888 siihen vaadittiin erillinen lupa.  Oikeuden opiskella ylipistossa naiset saivat vuonna 1901.”


Kaikki tämä työ on vienyt vuosisatoja ja nyt halutaan tasapäistää myös lapset, olla kutsumatta heitä pojiksi ja tytöiksi. Syntymätodistukseen jonka sain käteen Indyn syntymässä 15.9.2021 oli ensimmäisenä vaihtoehtona ”Unindentified” joka on Suomeksi ”Määrittelemätön”. 


Ei ole olenassa sukupuolta  nimeltä ”määrittelemätön”, vaikka niin koitetaan julistaa. Dna on dna ja sen mukaan ollaan jompaa kumpaa. Kaksivaihtoehtoa. Poika tai tyttö.


Mikä erottaa miehen (XY) ja naisen (XX) biologisesti, eri kromosomit dna:ssa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Dna on asia, mitä ei voi muuttaa. Ja vaikka voisi, olisi lähtökohtainen dna aina silti sama, jossa on synnytty.


Pelottavaa sekä huolestuttavaa oli huomata ilmaistuani ääneen, minua on leimattu. Eritoten naisilta tulee rajua tylytystä minua kohtaan myös henkilökohtaisesti ja moni yhtyi julkisuudesta tunnettujen muutamien transhenkilöiden rajuun kommentointiin siitä, kuinka heitä hirvittää se fakta, että minulla on lapsia. Tuhannet ihmiset kannattivat keskustelun avaamista. Kohuhan siitä tuli, mikä vahvistaa aiheen olevan erittäin tärkeä ja tarpeellinen. 


Järkyttävää on myös se, että moni nainen on kuuluvasti mukana tässä uuden maailman järjestämässä ”Woke-liikkeessä”.  Ajattelu ja järjestysmallissa, mikä sotii kaikkea sitä vastaan, mitä kohtaan naiset ovat vuosikausia taistelleet. 


Tasa-arvo omasta mielestäni tarkoittaa, että jokaista ihmistä pitäisi kohdella tasavertaisesti. Siksipä hyväksyn jokaisen ihmisen ja jokainen voi toteuttaa elämäänsä haluamallaan tavalla. Omille lapsilleni opetan saman. ”Kohtele toista kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan”. Tämä on kotikasvatuksen peruspilareita. 


 Lapsille ei missään nimessä kuuluisi keskustelut seksuaalisuudesta, muutoin kuin tieteellisiin tutkimuksiin vedoten. 

Koulujärjestelmässä on nyt iso ongelma kasvamassa. Meidän Suomen koulujärjestelmässä, mikä on äänestetty maailman parhaimmaksi. 

Tällaista esimerkkiäkö me tahdomme maailmalle näyttää. Maailmalle josta se on Suomeen tullutkin ja se hyväksyttäisiin noin vain. 


Lupasin äidilleni 15-vuotiaana jo kauan ennen julkisuuden henkilöksi tuloa, että jos ikinä saan jonkinlaisen valokeilan, aion käyttää sen oikeiden ja järkeenkäypien asioiden esilletuomiseen. 


Tämä keskustelu, jonka avasin Suomalaisena julkisuuden henkilönä, saattaa jäädä minun viimeiseksi mediassa. Tämä riippuu täysin siitä annetaanko tämänkaltaisten, niin sanottujen ”epäsopivien kannanottojen” enää nousta otsikoihin tässä muuttuvassa maailmassa. Jos minun syrjintäni alkaa tästä keskustelusta johtuen, vahvistaa se sananvapauden menetyksen sekä mielipide diktatuurin. Diktatuurin joka antaa oikeuden vain hyväksyttyihin näkökulmiin ja niitä kannustaviin keskusteluihin. 


Woke liikkeen kannattajat hyökkäsivät kimppuuni, joka saa minut vakuttuneeksi siitä, että tässä heidän ajamassaan touhussa on pahoja epäkohtia, ja jotakin kyseenalaista, -muuten haloota olisi syntynyt. Jos Woke perustuisi faktisiin seikkoihin, ei asiasta tarvitsisi nostaa numeroa. 


Ihmisten tasa-arvo tarkoittaa tasa-arvoisia oikeuksia ja kohtelua elämässä.



Tasa-arvolaki pähkinänkuoressa

Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta (609/1986) eli tasa-arvolaki (Finlex-tietokannassa)

Linkki toiselle sivustolle

, Avautuu uudessa välilehdessä


tuli voimaan 1.1.1987, ja siihen on tehty sen jälkeen useita muutoksia. Tasa-arvolain tarkoituksena on estää sukupuoleen perustuva syrjintä ja edistää naisten ja miesten välistä tasa-arvoa sekä parantaa naisten asemaa erityisesti työelämässä. Lain tarkoituksena on myös estää sukupuoli-identiteettiin tai sukupuolen ilmaisuun perustuva syrjintä. 


Lisää tasa-arvo laista Esite tasa-arvolaista: Tasa-arvolaki 2015 (PDF)

Linkki toiselle sivustolle

, Avautuu uudessa välilehdessä


(STM)


Minulla ei ole fobiaa transihmisiä tai homoja kohtaan, minulla on hyviä ystäviä näistä ryhmistä ja jopa he oudoksuvat tätä uutta ”normaalia”. Moni sanoo Woke-liikkeen olevan omituinen ja häiriintynyt lasten kasvatukseen menevässä ajattelussa ja siihen liittyvissä muutoksissa

 

Oma seksuaalisuus, horminihoidot ja operaatiot ovat sallittuja ja hyväksyttyjä Aikuisille. Tämän ei mitenkään kuuluisi olla lasten asia. 


Itse olen tuonut aikaisemmin esille haluni olla poika seitsemän vuoden ajan 7-14. Olin Kiusattu koulussa sen vuoksi, se oli silloin arkipäivää. Ymmärrän tahtotilan olla toista sukupuolta. Äitini sanoi:” että, voit leikkiä olevasi poika ja näyttää pojalta. Olet kuitenkin minun pieni tyttö ja jos aikuisena vielä tahdot muuttaa itsesi pojaksi, niin katsellaan niitä juttuja sitten aikuisiällä. Kunnioitan sinun päätöstäsi ja mietitään tätä sitten myöhemmin.” Blogi löytyy tästäkin. 


Monilla on sen sijaan pelkotila sekä ärsyynnys/ sekaannus sekä viha Woke agendaa kohtaan, ja sitä ettei kukaan nosta asiaa esiin. 

 Woke suuntaus tuntuu olevan pakotettu asia, minkä tulisi tapahtua yhteiskunnassa ja sen rakenteessa. Järkevää tai ei. 

Outoa on, ettei siitä saa avoimesti puhua, kyseenalaistaa,  ilman leimaantumista foobikoksi/vihapuhujaksi ja miksikä muuksi. 


Hyväksynnän saa ainoastaan hyväksymällä  ja sitä kannattavalla puheella. Kukaan ei ole vielä pystynyt perustelemaan koko toimintaa ja sen terveydellistä tarkoitusperää pitkällä ajan juoksulla. Tämän herken statistiikat nuorten mielenterveys ongelmien osalta ovat hurjassa nousussa. Mielenterveyslääkkeet ja ahdistus kulkee teineissä kuin valtava aalto. Tämä ei osittain varmastikaan johdu siitä, etteivätkö he tietäisi seksuaalista identiteettiään, vaan siitä että heidän seksuaalinen identiteettinsä on kyseenalaistettu ja laitettu muitakin vaihtoehtoja pöytään tässä muuttuvassa Woke maailmassa.


Woke agenda on uusi trendi, jossa kyseenalaistetaan ihmisen biologia sekä normaali maalaisjärki seksuaalisuuteen ja ihmisen biologiaan liittyen. 

Annetaan ääretön määrä uusia sekavia nimikkeitä, seksuaalisen identifioinnin lokeroita ja ihmisten todellisuutta, opittua totuutta sekoittavia tutkimustuloksia. 

Näitä nimikkeitä vaaditaan Woke agendan johdosta hyväksyttäviksi ja vaadittaviksi politiikkaa myöten uudeksi normaaliksi toimintamalliksi. Toimintamalliksi mikä pitää myös suoltaa koulujen ja lasten kasvatuksen peruspilareiksi.  Määrittelemättömien, itseään muuksi kutsuvien, ja kymmenien muiden nimikkeiden alle kuuluvien ihmisten joukko kasvaa agendan päämäärän mukaisesti. Woke on mielestäni eri asia kuin jo historiasta tunnistettuun diagnoosiin kutsuttu, väärään sukupuoleen syntyminen eli transseksuaalisuud  Tämän diagnoosin siivellä toki agendaa on helppo viedä eteenpäin ja avata mahdollisuus kutsua ja tituleerata itseään kukin haluamallaan tavalla. Aikuisiällä se onkin täysin mahdollista. 

Ylpeys agendan kannatuksesta ja mukana olosta on tehty pikku hiljaa normaaliksi ajattelumalliksi ellei jopa muoti-ilmiöksi. 

 Ja on enemmän suotavaa puhua sen puolesta kuin sitä vastaan. Sen jo itse sain kokea karulla tavalla.


Woke on asia, johon en halua yhteiskunnan vajoavan. En koe sitä positiivisena, koen sen heteromaailmaa syrjivänä, sitä alistavana, sekä äärettömän vahingollisena lasten ja nuorten kasvussa. Se on epäoikeuden mukaista biologisia naisia kohtaan jo mainitun urheilun ja monen muun elämän osa-alueen osalta. Koen sen nykymuodossaan sananvapauden riistona ja terveen kyseenalaistamisen kieltämisenä ja vaientamisena. Woke on mielestäni salakavala ja järjestelmällinen syöttäessään agendaansa suvaitsevuudesta, jokaisesta tuutista ja väittäen sen olevan välttämätön yhteiskunnalle. Täysin päinvastoin. Liikkeen kannattajat eivät suvaitse vasta-argumentteja asian suhteen. Eikä ihmisiä jotka niitä esittävät. 


Heteromiehet Woke tulituksessa


Pakko on valaista huolenaiheeni myös tältä osalta. Heteromiehiä kohtaan Woke on alistava, syrjivä ja kiero. Miehet on vaiennettu ja ketkä mitään aiheesta sanoo, leimataan usein foobikoiksi, vihaajiksi ja syyllistetään välittömästi. 

En ole tavannut vielä yhtäkään heteromiestä/-isää joka olisi tämän Woke-agendan kannalla. Asian on moni mies kokenut alistuneena joutuvansa hyväksymään, ”kun ei tässä enää muutakaan voi”.. Miehille ei anneta sanavaltaa, ellei kanta ole puolesta.  Ei myöskään kommentti viidakossa missään kanavassa ole pistänyt silmään heteromiesten woke kannatus, päinvastoin. Uskoisin, että syynä on se, ettei uskalleta/vaivaannuta enää edes kommentoimaan, sillä heteromiesten mielipiteelle anneta sijaa, saati ääntä. 


Koen sen seksuaalista identiteettiä kohtaan järjettömänä ja täysin faktisiin asioihin perustumattomana. Woke marssit ovat irstaita, teatraalisia ja ne käydään keskellä kirkasta päivän valoa lastenkin katsellessa. Se EI ole mielestäni oikein. 


En halua lasteni kasvavan epäselvässä maailmassa, jossa annettu tieto on sekavaa, häilyvää ja kaikkeen muuhun kuin tosiasioihin perustuvaa. 


Dna määrittää ihmisen sukupuolen. Kristinuskonnossa Jumala loi miehen ja naisen. Toisaalta, jos uskoo siihen, että ihminen polveutuukin joidenkin tieteellisten tutkimusten mukaan apinasta, ei ne apinatkaan saa jälkikasvua ilman olematta uros tai naaras. Kaksi vaihtoehtoa. 


Woke on manipulatiivinen ja salakavala, televisio ohjelmia ja massamediaa myöten. Se on suoraansanottuna pelottava, universaalinen ja hyökkäävä. 


Ihmiset aivopestään median luomalla uudella maailmankuvalla,  joka kulkee osittain ellei suurimmaksi osaksi käsi kädessä tämän uuden Woke agendan kanssa. Woke, minkä puitteissa kukin saa olla mitä haluaa, nuorille opetetaan häiriintynyttä muoti-ilmiötä. 

Lapsille syötetään hormoneja sanoen, että vanhemmat tukevat heidän päätöksiään. Hormoneja annetaan nuorille tytöille, tukeakseen heidän identiteetin hakua, tytöille jotka haluavatkin olla poikia. Tällä hetkellä suoritetaan jopa leikkauksia ja kehon muuta muokkaamista pysyvästi nuorille tytöille. 


Tehdään peruuttamattomia päätöksiä nuoren tyttö lapsen tulevaisuuden tuhoamiseksi, jos päätös seksuaalisuudesta muuttuu tai kääntyy takaisin. 


Nuoret ja aikuiset, jotka kokevat olevansa syntyneet väärään sukupuoleen, itsemurhayritysten luvut ovat nousseet monissa eri maissa 32%- 50% prosentin välillä. 

Jossain maissa puolet transihmisistä päätyvät itsemurhayritykseen. Miksi siis vanhemmat tukisivat tätä liikettä nuorille lapsille. Tukea voi monin muin eritavoin, kuin tekemällä peruuttamattomia ratkaisuja lasten kehon (mielen) terveyden saralla.


Amerikassa tehdyn voittoa tavoittelemattoman The Trevor project:in tutkimuksessa vuonna 2022, selviää hurjat luvut itsemurha ja itsemurhayrityksissä olevan nousussa, osavaltiosta huolimatta. 

Tutkimuksessa oli 32 000, iältään 13-24 vuotiaita määrittelemättömiä-, homo-ja transnuoria. 

Tässä Amerikan suurimpien osavaltioiden lukuja tämän tutkimuksen mukaan. 


Itsemurhayrityksiä ryhmän diagnosoitujen nuorten keskuudessa esim:

56% Texas

54% Florida

50% New York

54% Pennsylvania

54% Ohio


Itsemurhatilastot yllämainittujen nuorten keskuudessa, osavaltiosta riipumatta olivat 

16-20%. Moni nuori sanoi hakeneen apua itsetuhoisten ajatusten vuoksi, apua saamatta. Tämä on vain yksi tutkimus muiden joukossa- toimikoot tämä yhtenä esimerkkinä nuorten tämänhetkisestä kaoottisesta tilasta ja ongelmasta. 

Tilastot nousevat päivä päivältä. 

Itsemurhat trans-yhteisössä ovat erittäin kovassa kasvussa, oli kyseessä muuntunut tai muutosta miettivä henkilö. Statistiikat ja tutkimustulokset Woken seurauksista eivät ole kaunista luettavaa, eikä  puhu Woken puolesta, päinvastoin. 

Miksi siis asiaa ei saa nostaa keskusteluun ja miksi ei saa kysyä selkeitä vastauksia sekä asiaa puoltavia turkimustuloksia? 


Näiden tämänhetkisten tietojeni ja tutkimustulosten perusteella,

Minä pidän lapseni mieluummin kotikoulussa, kuin annan heitä kasvatettavaksi henkilöiden toimesta, jotka kannattavat tätä uutta Woke järjestelmää. Ehkä päätökseni muuttuu kun saadaan faktisia todisteita asian puolesta. 


Sananvapautta tai suvaitsevuutta koskien olen tullut lopputulokseen, että asioista saa vain silloin puhua, kun ollaan asian puolesta puhujia. Woke on tilastojen mukaan osoittautunut vaaralliseksi mielenterveyttä vahingoittavaksi liikkeeksi varsinkin lasten ja nuorten keskuudessa. 

Faktoista ja normaaleista käytännön asioista puhuminen ei enää ole sallittua eikä suotavaa. 


Yhteiskuntamme on ja toimii satojen vuosien työn jälkeen. Nyt olemme muuttamassa sitä sellaiseksi, jossa tyttölapsilta leikataan rintoja, sukuelimiä muokataan, hormonitoimintaa estetään pysyvästi. Lasten annetaan olla vaikka kissoja Sydneyn keijukoulussa, antaen lapselle kissanhiekkalaatikon vessaksi ja juomakulhon, uutiskehti Herald teki jutun koulusta. Hämmennystä herättävät parrakkaat transhenkilöt jotka lukevat satukirjoja lapsille, pienille lapsille joiden pitäisi olla puhtoisen vilpittömiä ja terveen lapsuuden nimissä  Heillä ei pitäisi olla harmaintakaan tietoa seksuaalidentiteetistä. Pojat ovat poikia, tytöt tyttöjä ja se on normaali tosiasia. Tässä vain muutama faktinen esimerkki. 

Ei vedetä lapsia mukaan Woke ilmiöön. 


Kiitos blogin lukemisesta. Ole ystävällinen ja jaa tämä jos sinusta tuntuu, että olen oikeilla jäljillä tai täysin väärässä. Avataan avoin keskustelu aiheesta nimeltä Woke. On aika vaatia kansanäänestys asian puolesta tai vastaan - tai woke ilmiön uudelleenasemoinnista. Kyseessä on lastemme tulevaisuus. 


-Sini Ariell-

Kahden tyttölapsen äiti. 



Kommentit

  1. Kerrankin joku ottaa asian puheeksi. Hyvä Sini. Arvostan että uskallat puhua asiasta joka on totta ja sitä muut yrittävät piilottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sama mieltä

      Poista
    2. Olen niin samaa mieltä kanssasi. Upeaa että nostit tämän kaiken esille. Haluan että tiedät että seison rinnallasi. T. Kuuden tyttölapsen mummo.

      Poista
    3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Kärleksbesvärjelser
      2) lösning och bot mot all sjukdom
      3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
      4) Äktenskapsbesvärjelser
      5) Graviditetsbesvärjelse
      6) Uppbrottstrollformler
      7) Dödsbesvärjelse
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Poista
  2. Kiitos tästä kirjoituksesta , olen täysin samaa mieltä joka sanasta ! Terveisin 3 lapsen huolestunut äiti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella pahoillani lastesi puolesta.

      Poista
  3. Onneksi sinä julkisuuden henkilönä avasit suusi! Olen kanssasi täysin samaa mieltä, ihmisen dna on ja pysyy. Transihmisiä on ja pysyy ja sekin on hieno asia. Mutta miksi nykypäivänä heidän pitää hyökätä heti kun joku kirjoittaa normaalia biologiaa. Ei se tarkoita että heitä haluttaisiin poistaa maapallolta. Minulla on 2 tyttöä ja 4 poikaa. Semmoset dna:t he sai. Ovat sitten aikuisinä itse mitä haluavat niin kunnioitan sitä, mutta dna: ta ei saa vaihtoon. Faktat faktoina.

    VastaaPoista
  4. Järjetöntä on miten transnainen tai transmies väittää olevansa nainen tai mies. Ei, olet TRANSnainen tai TRANSmies. Syntyperältään oleva nainen on nainen ja mies on mies, eikä mikään h***vetin cis-nainen tai cis-mies.

    VastaaPoista
  5. Totta joka sana! Olen itse pohtinut näitä ihan samoja ja todennut, että hulluksi tämä maailma on menossa.

    VastaaPoista
  6. Juuri näin, faktaa. Nämä ”some”transihmiset on pahimpia mitä tiedän. ”Mona Bing” on yksi hauskimmista. Kirjoitti tähän kohuun ”en nyt yleensä toivo kenellekään tulonmenetyksiä, mutta muisti sitten kirjoittaa tekstiin sinun tv formaatit ja niiden tuottajat, että he voisivat vähän miettiä kannattaako sinua jatkossa pitää siinä. Ja kyseinen ”leidi” teki samat Aki Manniselle. Kiva kun ei ole samaa mieltä voi siinä sitten tuhota toisten töitä.

    VastaaPoista
  7. Olen niin samaa mieltä sun kanssa.
    En ymmärrä mitä pahaa on olla enään pelkästään vain mies tai nainen?
    Jokainen meistä päättää kuka kukainenkin on kunhan on siihen tarpeeksi kypsä.

    VastaaPoista
  8. Kyllä, näin se menee!

    VastaaPoista
  9. Oli hieno kirjoitus, ja haluan nostaa äidillesi hattua miten sinun tilanteesi hoiti asian. Todella hienosti ja hieno tuntuisesti. Ja näin pitäisi jokaisen äidin ja isän toimia. Itsekin tytön ja pojan äitinä pelottaa tämä nyky maailma, aijon kasvattaa tytön tyttönä ja pojan poikana, olettaen että olevat heteroita. Haluan että minun lapsilleni ikinä ei tulisi identiteetti kriisiä, tai tästä johtuvia mielenterveys ongelmia. Jos asia joskus kääntyy toisin. Sitten tuetaan ja ollaan paikalla ja kuunnellaan. Sydämen särkee tällainen että lapsesta pitäisi kasvaa tietämätön mitä on biologisesti… ja karu fakta on se että naisella ja miehellä on tarkoitus tässä maailmassa. Jokainen saa olla mitä haluaa olla aikuisena, mutta voitasko taata lapsille edes joku tolkku tähän maailmaan

    VastaaPoista
  10. 110% samaa mieltä! Tuntuu, että heterona oleminen on epänormaalia. Järkyttyneenä olen läheltä seurannut alakouluikäisten pohdintaa ja mietintää ”tuntuuko hänestä onko hän tyttö vai poika ”. Kysytään terveystarkastuksessa. Miksei lapset saa viettää huoletonta lapsuutta ja miettiä näitä kun ovat vanhempia. Nyt aiheutetaan turhaa epävarmuutta lapsissa ja nuorissa ihan turhaan. Eikä tällä ole mitään tekemistä homo-lesbo-transfobian kanssa, aikuiset toimii niin kuin toimii, mutta lapsia on turha kuormittaa näillä ja lapsia on suojeltava!

    VastaaPoista
  11. Tämä woke-ilmiö on oikeasti pelottava ja vaarallinenkin. Jos et ole heidän kanssaan samaa mieltä, heillä on oikeus tuhota elämäsi. He hyökkäävät heti kimppuusi julkisesti, koska mielestään heillä on siihen oikeus. He vaativat taas-arvoa, ovat kiusaamista vastaan, mutta itse tekevät!! Tälle on loppu tehtävä ennenkuin myöhäistä on. Pelottaa äitinä, mihin maailmaan minä lapseni kasvatan. Joutuuko minun tyttäreni taistemaan olemassa olosta naisena näiden tranihmisten kanssa. Sairas, paha maailma.

    VastaaPoista
  12. Totta ja asiaa! Ihan hulluksi on maailma mennyt. Mielipiteitä saa olla vain jos kuulut erikoisiin sukupuolivähemmistöihin.

    VastaaPoista
  13. Nämä julkisuuden transihmiset elävät selfiemaailmassa. Mikä on onnellisuus tuossa pseudomaailmassa?
    Olen seurannut miehen leikkausta Thaimaassa ja ainoa tunne on surullisuus tuota ilmiötä katsellessani.
    Miksi pitää operoida itsensä ja tulos.on kaikkea muuta kuin kaunis. Meikkaamalla saa hyviä kuvia. Todellisuus on aivan muuta.
    Miehen genetiikka on ja pysyy. Hiusraja katoaa, vaikka muoviset rinnat esitellään. Ei auta muoviset osat.

    VastaaPoista
  14. Tekstistä näkee, että olet huolissasi, mutta ulostulosi ei ole tässä tilanteessa toimi. Kirjoitat poukkoilen ja teet omia johtopäätöksiä.

    Esimerkiksi tuo pohdintasi itsemurhatilastoihin. Se, että nuori kokee itsetuhoisuutta voi juurikin syntyä siitä, että hän kokee ettei häntä ymmärretä. Tekstissäsi vedät mutkat suoriksi, että itsemurhien taustalla olisi seksuaalisuuden kyseenalaistaminen mitä woke kultturi kylvää. Nuori voi nimenomaan kokea ettei häntä ymmärretä, jos lähipiiri ei yritä ymmärtää hänen omaa kokemustaan omasta seksuaalisuudestaan.

    Enkä pidä vastakkain asettelustasi, kun kirjoitat tekstisi olevan vastalause woke kulttuuria kohtaan. Tässä ei ole mitään syytä vastakkainasetteluun.

    Ihmiset myös pitävät nykypäivänä mekkalaa oikeuksistaan, koska niistä ei aikaisemmin ole voinut puhua avoimesti. Tietyt asenteet ovat tiukassa, joten se vaatii sitä, että niistä puhutaan.

    Ps. Kukaan ei ole väittänyt, että DNA:ta voisi muuttaa. En ymmärrä miksi nostat tämän puheeksi yhtäkkiä. Kukaan ei ole sitä väittänyt. Kyse on siitä mitä ihmiset kokee. Ja tarkoitus on puhua siitä, että se on OK, mitä tahansa ihminen kokee. Ja se ei ole sinulta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut transihmiset luulevat oikeasti olevansa mm kykeneväisiä imettämään ja että menkat alkaa leikkauksen jälkeen. Näin Amerikassa kylläkin

      Poista
  15. Kiitos että olet ottanut tämän puheeksi tässä nurinkurisessa nykymaailmassa. Kiitos myös tulevien sukupolvien puolesta. Antaa kaikkien olla mitä on, mutta minäkin haluan olla nainen kuten olen syntynyt. En halua olla "henkilö".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja miksi nykyisin on niin että sukupuolta ei saa sanoa ääneen, aina loukkaannutaan. Jos joku väittäisi että minä olen ihminen, niin ei kai siitä voi loukkaantua kun se on fakta. Tai jos joku sanoisi bruneteksi ja vastaisin että haluan tulla kutsutuksi "blondi". Mikä näitä nykyihmisiä vaivaa? Olen todella iloinen että puhut tästä asiasta! Kiitos!

      Poista
  16. Arvostan rohkeuttasi ottaa julkisesti kantaa. Tähän nykypäivän woke menoon. Toivon myös, jos tämän takia menetät töitä, saat parempia töitä tilalle.

    VastaaPoista
  17. No ihan täyttä paskaa tää sun kirjotus olet selkeä foobikko hyväksy se.

    VastaaPoista
  18. Hyvä että joku vohdoin uskaltaa sanoa suoraan, joku järki tähän hulluuteen pitää saada!
    Kiitos kiitos kiitos Sini!

    VastaaPoista
  19. Hyvä Sini! Kiitos! Täysin samaa mieltä! Woke ihmisten pitäisi herätä mielisairaudestaan. Todella pahoja ihmisiä

    VastaaPoista
  20. Täysin samaa mieltä.kiitos Sini että uskallat sanoa❤️

    VastaaPoista
  21. Hyvä Sini! Kiitos, kun sanot näitä ääneen. Itse olen töissä isossa jenkkifirmassa, missä woke on nielty osaksi arvoja joten kukaan ei uskalla puhua julkisesti töissä tai vapaa-ajalla. Perusta patreon, jos tämän vuoksi alkaa työt vähenemään. Tukijoita varmasti löytyy

    VastaaPoista
  22. Todellakin juuri näin. 👍🏽

    VastaaPoista
  23. Täyttä asiaa! Hyvä kun tuot asian vahvasti esille! Tää maailma on menny ihan sairaaksi.. Siinä vaiheessa kun vedetään lapset mukaan menee touhulta pohja. Kumpa useampi julkisuuden henkilö uskaltautuisi tähän mukaan ja asia saisi ääntä enemmän. Hyvä Sini 🙏❤️

    VastaaPoista
  24. Sini, voisitko laittaa vaikka linkkiä johonkin lähteeseen, missä neutraalisti selitettäisiin, mitä tämä woke on ja mitä siihen kuuluu? Tämä on jäänyt hieman epäselväksi näistä teksteistäsi, vaikka paljon puhut woke-liikkeestä. En ole koskaan itse ainakaan törmännyt liikkeeseen, mikä esim ajaisi lasten silpomista tai sukupuolten kieltämistä?

    VastaaPoista
  25. Toivoisin jatkossa kannanottoa joka on kirjoitettu ajatuksella eikä tunteen vallassa. Oma näkemyksesi jää tässä ristiriitaiseksi kun poukkoilet miten sattuu. Siinä olen samaa mieltä, että näitä asioita on syytä miettiä ja kannustan avoimeen keskusteluun, mutta sen voi tehdä myös toisia kunnioittamalla vaikka omat tuntemukset ja pelot siellä takana vauhtia kiihdyttäisivätkin. Hetken voi hengähtää ennenkuin päättää paina julkaise-nappulaa. Kaikkea hyvää jatkoon.

    VastaaPoista
  26. Olipas poukkoilevaa ja tunteella kirjoitettua tekstiä! Kannustaisin rauhassa etsimään tietoa ja oppimaan näistä aiheista avoimella uteliaalla mielellä. Lähes jokaisessa tekstin aiheessa oli nimittäin virheellistä tietoa. Ymmärrän tunteen, että olisi helpointa jos asiat olisivat mustavalkoisia. Sellainen maailma olisi aivoille helpompi käsittää. Meitä on kuitenkin täällä hyvin moninainen joukko, ja se tuo maailmaan rikkautta. Voimme toisiltamme oppia ja saada taitoja ymmärtää erilaisuutta.

    "En ole saanut yhtäkään järkeenkäypää argumenttia siitä, miksi Woke olisi hyvä asia lapsille ja nuorille. Mikään siinä ei perustu faktoihin eikä relevantteihin statistiikoihin mielestäni."

    Minua jäi pohdituttamaan mitä kaikkea tarkoitat tässä kirjoituksessa Woke-termillä? Mikä asia ihan tarkalleen ei perustu faktoihin? Ja onko tämä siis sinun mielipide, että woke (mitä se sitten sisältääkään) ei perustu faktoihin?

    "Ei ole olenassa sukupuolta  nimeltä ”määrittelemätön”, vaikka niin koitetaan julistaa. Dna on dna ja sen mukaan ollaan jompaa kumpaa. Kaksivaihtoehtoa. Poika tai tyttö."

    Itseasiassa on mahdollista, että syntyneestä vauvasta ei voi päätellä onko hän poika vai tyttö. Sukuelinten ulkonäölle on määritelty poikien ja tyttöjen ominaiset piirteet, joihin sisältyy sukuelinten osien tarkat mitat. Niiden väliin kuitenkin jää "harmaa alue", jolloin syntyneen vauvan sukuelin ei osu pojan eikä tytön laariin, ja määrittelyä ei voida varmaksi tehdä.

    Tuosta itsemurhatilastojen väärin tulkinnasta olikin jo kommenttia. Tässäkin kannustan tutustumaan aiheeseen tarkemmin! Tutkittua tietoa löytyy kyllä, jos on avoimuutta sitä oppia! Joustavalla avoimella ymmärtäväisellä mielellä pääsee pitkälle ja parhaassa tapauksessa voi oppia uutta matkalla 😊

    VastaaPoista
  27. Mitä meinaat: Lapsille ei missään nimessä kuuluisi keskustelut seksuaalisuudesta, muutoin kuin tieteellisiin tutkimuksiin vedoten?

    VastaaPoista
  28. Saisinko lähteet Suomessa alle 18-vuotiaiden tyttöjen leikkaamiselle ja sukupuolen korjaamiselle?

    VastaaPoista
  29. Kiitos kun uskallat nostaa kissan pöydälle asiassa, joka on pistämässä koko maailmaa sekaisin. On ollut järkyttävää huomata viime vuosina millaiseen maailmaan oma pieni poikani joutuu kasvamaan. Emme voi vanhempina kuin taisella heidän puolestaan, jotta he saisivat kasvaa normaalin ja turvallisen lapsuuden. Voimia sinulle ja perheellesi 💕

    VastaaPoista
  30. Hyvä Sini! Täysin samaa mieltä ja Kiitos kun julkisuuden henkilönä puhut tästä ja tuot esiin järkevää fakta-asiaa ja juurikin näitä itsemurhatilastoja yms. kun sekoitetaan lasten ja nuorten päät...aika yksipuolista on Suomessa julkisuuden henkilöiden ulostulot eli pelkkää woketusta. Hyi.

    VastaaPoista
  31. Haluan jakaa todistukseni niille, jotka kärsivät avioliitossaan kolmansista osapuolista. Mieheni alkoi tavata tyttöä seuraavasta korttelista, kohtasin hänet jättäessäni mieheni rauhaan, hän ei kuunnellut eikä mieheni lopettanut menemistä hänen luokseen edes riidan jälkeen. vähitellen mieheni jätti minut tytön takia, olin niin turhautunut, että halusin erota miehestäni, koska avioliitto ei enää toiminut. Kunnes näin kommentin tohtori Ellenistä, kuinka hän on auttanut ihmisiä heidän suhde- ja avioliittoongelmissaan. Otin hänen puoleensa ja hän auttoi minua osoittamaan rakkautta jälleen elämässäni, mieheni on palannut kotiin, perheeni on jälleen yhtenäinen. Tiedän, että monet ihmiset kärsivät sydänsuruista samalla tavalla kuin minä silloin tunsin, joten käytän aikaa jakaakseni apua apua tarvitsevien kanssa. ota yhteyttä tohtori Ellen WhatsAppiin: +2349074881619
    Sähköposti: ellenspellcaster@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Tässä sun henkeäsalpaavan typerässä kirjoituksessa ei ole mitään järkeä. Olet aivan tajuttoman pihalla kaikesta, käytät surkeita ja täysin vääriä, huonoja ja kontekstista irroitettuna ”argumentteja” ja vetoat aivan vääriin lakeihin. Etkä edes tiedä mitä woke on. Ainoa mitä tällä osoitat, on sun äärimmäinen tyhmyys.
    Ps, jos poistat tän kommentin niin silloin syyllistyt myös ”hiljentämiseen” mitä niin vastaan olet omalla ”seinälläsi”. Toivottavasti oli worth it pilata oma ”ura” ja julkisuuskuva!

    VastaaPoista
  33. Happy to have my wife back after 3 months of breakup,


    How To Get Your Lover Back & Avoid breakup,


    Help That Really Work Fast,


    tanks to Robinsonbuckler11@gmail (.) com,


    Contact him for Relationship/marital problem,

    VastaaPoista
  34. GJaan todistukseni kaikille, jotka tarvitsevat apua parisuhteessaan ja haluan kiittää Raegan Paigea siitä, että hän auttoi minua saamaan poikaystäväni takaisin rakkausloitsullasi. Olen niin innoissani, että elämme nyt onnellisina yhdessä, itse asiassa rakkausloitsunne on 100% taattu, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Katsojat, jos käyt läpi suhdeongelmia, suosittelen ottamaan yhteyttä Raegan Paigeen saadaksesi rakkausloitsuja häneltä. Vakuutan teille, että hänen rakkausloitsunsa voi korjata katkenneen suhteen ja korjata minkä tahansa ongelman silmänräpäyksessä. Tässä on Raegan Paigen yhteystiedot. Sähköposti: raeganpaige59@gmail.com
    WhatsApp: +2349132180420

    VastaaPoista
  35. Ett stort tack från Maya till DR AJAYI för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev hänvisad av en vän att kontakta DR AJAYI vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR AJAYI försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2347084887094 eller maila honom via: drajayi1990@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Gott nytt år, jag ber att du hittar allt du lägger ditt hjärta på i år 2024, jag gick igenom svåra tider förra året i mitt förhållande eftersom min fästmö på 3 år vaknade en morgon och sa att hon lämnar huset och inte längre i älska med mig, detta krossade verkligen mitt hjärta, jag gick på knä för att be henne komma tillbaka men alla mina vädjanden var förgäves tills jag träffade Dr Ajayi när jag surfade på internet. Jag läste hur han hjälpte människor som gick igenom relationsproblem, några nämnde till och med att han gör örter för att bota alla slags sjukdomar du kan tänka dig detta fick mig att kontakta honom via Whatsapp: +2347084887094 och förklarade problemet jag har med min fästmö för honom. Dr Ajayi berättade för mig att han kommer att göra en kärleksrit som kommer att ta tillbaka min fästmö inom de kommande 3 dagarna och vad jag måste göra för att få det att hända, jag följde alla instruktionerna enligt instruktionerna till min förvånade min fästmö knackade på min dörr efter 4 månader att inte ta med mig. Om du har något förhållande eller äktenskapsproblem är Dr Ajayi mannen, du kan lita på hjälp.

    VastaaPoista
  37. Ich möchte der Welt mitteilen, wie Dr. Ajayi, der große Mann, von seinen Vorfahren mit spiritueller Kraft gesegnet wurde. Er hat mir geholfen, meine Ehe mit meinem Mann wieder zu vereinen, der sich zwei Jahre lang von mir getrennt hatte. Ich habe versucht, ihn zurückzubekommen und hätte fast aufgegeben, aber Dr. Ajayi konnte mich wieder zum Lächeln bringen. Dr. Ajayi ist ein echter Zauberer. Mit der Hilfe von Dr. Ajayi können Sie auch Ihren Ex zurückgewinnen und für immer ein glückliches Leben führen. Kontakt-E-Mail: drajayi1990@gmail.com oder WhatsApp: +2347084887094

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Story of our difficult pregnancy until having a baby

What is happening in our relationship