Matkablogi suomeksi. Lähtö reissuun

Matkalle lähdetään n-y-t nyt!!!
Mun shortsit www.daddysgirl.fi
Edessä on maailmanympärys matka. Ensimmäisenä etappina Las Vegas.
Pakkaamisessa oli ongelmia, kun menemme niin erilaisiin lämpötiloihin ja oloihin reissun aikana. Pakkasimme kevyesti, jotta voimme tarvittaessa, eli most definitely, ostaa jotain kohteista.
Rokotukset käytiin tarkistuttamassa ja päivittämässä. Penny sai extra rokotuksia flunssaan ja A-hepatiittiin. Kaikki muu hänelle olikin jo annettu.
On jännä nähdä, miten retki alkaa, millaisia olemme reissun alussa, aikana ja loppusuoralla. Tämä on jotain, mitä en ole koskaan kuullut kenenkään tehneen, matkustaneen maailman ympäri 0-vuotiaan kanssa. Varmasti niitä perheitä on, mutta minun korviini ei ole kantautunut yhtäkään tarinaa.
Meillä on siis 9kk vanha tytär matkalla mukana. Minä ja mieheni päätimme tehdä tämän reissun ja niin se nyt sitten vihdoin tehdään pikku lisukkeella.
Matka on kestoltaan 2kk ja vie meidät näihin lokaatioihin: Las Vegas, Kanada, New York, Egypti, Sveitsi, Israel, Jordan, Singapore, Kambodza, Vietnam, Laos. Kotiin tulemme Syyskuun ensimmäinen päivä.

En tiedä, mitä edes odottaa reissulta. En ole sisäistänyt tätä koko asiaa työkiireiden ja hektisen elämäntilanteen vuoksi. Lähden suht rennoin ottein matkalle.

Meitä on varoteltu, peloteltu ja jopa uhkailtu lastensuojelu ilmoituksilla, kun viemme tyttäremme valitsemiimme kohteisiin. Maailma on upea ja ihmisiä me kaikki olemme kaikkialla. En viitsi uskoa, että elämä vauvan kanssa pitäisi olla pelkkää kotona hummailua. Me teemme meidän perheen kanssa mitä me parhaaksi näemme, tuli siihen kannustusta tai ei. Elämää jää niin paljon elämättä, jos jää kuuntelemaan ulkopuolisten jurinaa.

Me halutaan jakaa reissu kaikille teille meidän Facebook sivuilla nimeltä The Bonds Family 007. Sinne tupsahtelee pari klippiä viikossa, missä mennään milloinkin. Kiitos yhteistyökumppaneillemme myös!

Haluan tässä samalla kiittää ihan älyttömän paljon kaikkia tukijoitamme, ystäviä ja perheitämme. Olemme saaneet tänne niin paljon kivoja ja ihania lahjoja ja ruisleipää, salmiakkia sekä kortteja ja muistamisia. En voi muuta kuin kiittää lämpimästi teitä kaikkia kaikesta. Teidän tukenne tänä vauva-aikana minulle, on ollut erittäin tärkeää. Lämpimät sanat ja jatkuva kannustaminen pysymään omana itsenäni, todella auttaa ja antaa uskoa siihen, etten ole sen enempää hirviö kuin kukaan muukaan. Kiitos viesteistä, niitä on luettu kyyneleet silmissä. Kiitos herkkukoreista ja käsitöistä. Olette uskomattomia!
Olin somelakossa syystä, että halusin lopettaa oman riippuvuuteni kännykän jatkuvaan rämppäämiseen. Se on nyt loppunut osaltani ja koen sen antavan paljon positiivista energiaa sekä aikaa päivässä. Minuun saa edelleen yhteyden fb messengerin välityksellä.

Olen kiitollinen kaikesta. Vaikea alku pienen Pennyn kanssa on kääntynyt pelkäksi iloksi. Nyt toki soimaan itseäni, kun olin niin rikki poikki ja väsynyt. Usein sitä kokikin, että kuka tahansa olisi varmasti parempi äiti hänelle kuin minä. Parhaani tein, enkä koskaan tule katumaan avaamaani keskustelua äitien väsymyksestä. Se on perseestä. Nauroin oman äitini kanssa, miten jonain päivänä pikku Pennylle syntyy lapsi ja voin hänen kanssaan jakaa fiiliksiä. Niin se elämän kiertokulku vaan menee. Pysy aitona. Pysy rehellisenä. Olet tärkeä. Olet uniikki sinä.

Kommentit

  1. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address gbojie spiritual temple , have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 2 days that i will have my husband back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my husband. Thanks for Dr,gbojie . His email: gbojiespiritualtemple@gmail.com OR.His WhatsApp Number:+2349066410185 or check out his website: http://gbojiespiritualtemple.website2.me

    VastaaPoista
  2. I am one of those people who said, “I’ll never call a psychic or a magician or whatever” to help me with my problems – least of all my love problems, but I reached the point where I knew I needed some guidance, and I’m so glad I found this man called dr.ajeghe. When I nearly lost David in one of ouar stupid,fights (he broke up with me), I thought I had lost everything.i cry all day and think that he will never come back to me again.i read so many testimony about Dr. ajeghe love spell,how he help to bring back ex lover back.I quickly email him.and also get back my husband with his love spell. And when I was at my most desperate,he didn’t take advantage of me. You performed a very good service for a person in true need. I don’t know how you did it, or how this magic works, but all I know is, IT WORKS!! David my husband and I are happily back together, and I’ll always be grateful to dr.ajeghe email him for any kinds of help is very capable and reliable for help ajeghespelltemple@gmail.com or WhatsApp him +2349069171173
    His Blog> https://ajeghespelltemple.blogspot.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suuri ilo kuoli sisälläni

Happiness died inside of me

Story of our difficult pregnancy until having a baby