Suomen reissu Maaliskuu 2018


Suomessa ollaan!
Stuart näki ensimmäistä kertaa lunta elämässään. Oli huvittavaa huomata miten spesiaali juttu se voi olla. Hän tepasteli uggeissaan lumessa ja ihmetteli miten kylmää lumi onkaan.
Iskä vei hänet Savonlinnaan meidän mökille tiputtamaan lumet katolta ja kokeilemaan hiihtoa, jäällä kävelyä ja mönkijällä ajoa hangessa. Oli suuri muutos tulla Australian +36 asteen lämmöstä Savoon -30. Pilkkihaalarit oli hyvä asu niihin pakkasiin.
Mun toppahaalari Daddysgirl.fi Stuartin huppari Disturb.fi

Mun takki Amadastore.fi turbaani House of Silin

Vietimme aikaa myös porukoillamme Ryttylässä. Kävimme ruokakaupassa laittaen Pennyn pulkan kyytiin ja tapasimme sukulaisia. Kaikki ihastelivat Pennyä, hän on nykyisin niin hyväntuulinen pikku neiti.

IltaSanomat veivät meidät Vantaan Kuusijärvelle avantouintiin. Nauroin kippurassa, kun Stuart laskeutui rappuset avantoon Australian lippu harteillaan. Hänellä on typerä huumori. Ensimmäiseksi avannosta noustuaan hän tarkisti vieläkö on munat tallella. Avanto oli järven jäähän sahattu iso aukko ja siellä oli hirveästi porukkaa uimassa. Savusauna kruunasi käynnin. Kerroin, että aiemmin Suomessa äidit synnyttivät savusaunoissa. Kaikki nämä kokemukset olivat hyvin erikoisia Stuartille.
Pikku Penny Buelle siunaantui 6 kummia ja nimesin vielä extra tätiä ja setiä. Elämässämme on niin paljon ihania ihmisiä, jotka halusin mukaamme tyttäremme elämään ja kasvuun. 

Isä ja tytär

Sunnuntaina oli Pennyn nimiäiset. Emme halunneet häntä kastaa kirkon kirjoihin, joten perhetuttumme, pappi Mikko Aalto, siunasi hänet ja juhlat sujuivat ilman käärmeenpuremaa Lahden Ace Cornerissa. Viime käyntimme siellä oli hääjuhlamme, joissa pythoni puri minua niskaan. Mielenkiintoisia muistoja siis löytyy.
Lauantaina ennen juhlia kävimme katsomassa Salpausselän mäkihyppykisoja ja vein Stuarttia lumilautailemaan Pasin kanssa. Hän nauroi huvittuneena, kun kisapaikalla tanssittiin yhdessä pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat tanssia, jotta pysyimme lämpimänä. Australiassa kun ulkoilmatapahtumissa useimmiten etsitään tuulettimia tai aurinkovarjoja.
Mun tukka oli alkuun pelkällä nutturalla, kuiva, sähköinen ja  takkunen sotku. Hommasin Maybeautyltä Suomesta kauan kaipaamaani Maroccon Oil hiusseerumia, millä sai mun epätoivoisen tukan kuriin. Kurkkaa lisää ja hyödynnä -30% tarjouskoodi (alennus tulee suoraan kun klikkaat tästä linkistä)  Maybeauty Suomi

Nimiäisjuhlan jälkeen lähdimme perheristeilylle Tukholmaan. Ajattelin, että olisi kiva näyttää Ruotsia tässä samalla reissulla.
Reissussa on mukana Whisbear unilelu, joka pitää valkoista kohina ääntä, se nukuttaa Pennyn uneen suht vaivatta
Unilelu löytyy www.whisbear.fi
Paljon on reissuun mahtunut tapahtumia ja kokemuksia. Huomenta Suomen haastattelulla reissumme alkoi ja Iltalehden kuvausten jälkeen Ilta-Sanomien avantouintiin. Ruotsin reissua, Savonlinnaa, kirppareita ja vielä on lomaa pari viikkoa jäljellä. Loman loppu huipentuu American Car Showhun. Olen niin kiitollinen ystävistämme ja perheestäni. Kiitos olette tehneet tästä talvilomasta meidän perheelle ihan ikimuistoisen. 
Rakkaudella Sini Ariell

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suuri ilo kuoli sisälläni

Happiness died inside of me

Story of our difficult pregnancy until having a baby