Kuinka kroppani muuttui. Katso kuvatTässä mun eka raskauskuva ja tää tän päivänen. Hyperemeesi yrjöttäny ihan koko raskauden. Paino putos alussa 8kiloo ja nousi siitä takaisin. Loppujen lopuksi painoa tuli kaikkineen 5 kiloa lähtöpainosta.
Kun katsoo kroppaa on vaikea uskoa tätä, mutta niin se vaan on. Mitä tästä opimme?
Vaa'an lukemat on vain numeroita, ne hallitsivat elämääni niin monta vuotta. Nyt olen onnellisimmillani aikoihin. Kropastani on tullut toissijainen. Pahanolon vuoksi olen pääsääntöisesti maannut sängyssä koko tämän vuoden. Lihaskuntoa tai energiaa ei ole mihinkään. Kaikkeni olen antanut ja torstaina tämä taival palkitaan.
Kuvat raskauden etenemisestä kuukausittain Tammikuusta Syyskuuhun 2017. 

Halusin näyttää tämän muutoksen kehossani kahdella kuvalla, joissa painoeroa on vain 5kiloa. Ne jotka kamppailevat näiden painoasioiden kanssa, ehkä ymmärrätte että niillä luvuilla ei ole niin paljoa merkitystä. Kropan malli voi olla miltei samoilla kiloilla täysin erilainen, turha siis stressata niin paljoa vaa'an lukemista. Pääasia on se miltä sinusta tuntuu ja miten itsesi näet❤ rakasta itseäsi enemmän ja ole armollinen.


Here is my 9 months Jan-Sept. Now three days to go. I have suffered terrible and severe Pregnancy nausea called hyperemesisgravidarum So my weight went down nearly ten kilos first by vomiting so bad. You can see the second picture is quite horrible. Then the weight came back slowly and alltogether from the beginning I have +5 kilos. During my pregnancy I have been in and out horpital, getting drips. But now I'm nearly there and cannot wait to see my little princess.  I was diagnosed 2013 infertility. Never been able to have kids so this whole journey has been massive prosess for us both. We are all good now and hopefully everything goes fine on Thursday!! . Can't wait to meet my daughter.  Please feel free to read my blog, link in bio. And our family life Facebook/thebondsfamily007
Mun varsitennarit löytyy tästä linkistä


Rakkaudella Sini Ariell 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olin translapsi.

I was a trans child.

Suuri ilo kuoli sisälläni