Tiputuksessa jälleen, mutta diagnoosi löytyi!!

Photos by RFB PhotographicsRaskaus on edennyt yhtä vaikeasti, kuin tähänkin asti. Kävin viime viikolla verikokeissa ja nyt tällä viikolla kuulemassa tulokset. Astelin lääkärimme vastaanotolle sairaalalla ja hänpä passitti minut suoraan tiputukanyylin kautta rautaa, nesteitä ja vitamiineja. Vielä 5 viikkoa täytyisi sinnitellä laskettuun.
Lisäänkin tähän samaan, että heti perään jouduin tippaan uudestaan nyt maanantaina. Ilmeisesti vielä muutama kerta edessä.
Minulla diagnosoitiin Hyperemesis Gravidarum, Hyperemeesi, eli vakava raskausajan huonovointisuus. www.hyperemeesi.fi

Miltei tunnin tiputuksessa olon jälkeen mukava hoitaja ojensi minulle donitsin ja teippasi pistosjäljen. Olo ei sittemmin ole kylläkään kohentunut. Toivon, että pian alkaa tulla parempi olo. Onneksi äiti tulee meille kuukauden kuluttua juuri ennen vauvaa.

Päivää ennen tiputusta, eli keskiviikkona, napsittiin kuvia Inked Angelz Magazine nimiselle Amerikkalaiselle lehdelle. Päätin saada jotain duunihommia tehtyä, kun alkoi tympiä jatkuva kotona sängyssä makaaminen huonovointisena.

Kyllä vaan tuli jälleen todistettua, miten meikeillä saadaan tulosta aikaan. Olin nimittäin valvonut koko yön ennen kuvauspäivää, nukkunut klo6-7.00 aamulla. Ja oksensin juuri hetkeä ennen kuvien ottoa. Sekä minua, että kuvaajaa nauratti koko touhu sen ironisuuden vuoksi. Kuvat onnistui kivasti, vaikka olotila oli todella tuskainen ja huono koko päivän.

Eilen tuli ulos ELLE Lehden uusin numero, jossa oli pieni artikkeli minusta ja omasta kehonkuvastani.

Tässä vielä linkki heidän nettipuolen haastatteluunsa http://www.elle.fi/ihmiset/sini-ariell/Päivän päätteeksi päätimme rentoutua mustien mutakasvonaamioiden kanssa, jotka sain May Beautyltä kokeiluun. Ihan uskomaton ihon puhdistaja! Löydät heidän sivut ja koko tuoterepertuaarin täältä, alekoodilla -30% http://maybeauty.fi/sinimask
Maski oli tosi helppo levittää siveltimellä. Kuivui n.30min jonka jälkeen se irrotettiin kasvoista.

Maskin pintaan jäi ihan kaikki töhnä ihohuokosista. Olin super yllättynyt, näitä naamio videoita kun on some pullollaan. Tämä toimi hienosti! Kiitos 

Rakkaudella Sini Ariell 
Yhteistyössä  www.disturb.fi Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suuri ilo kuoli sisälläni

Happiness died inside of me

Story of our difficult pregnancy until having a baby