Ihan huikee lauantai

Tänään oli loistava päivä! 
Sain levottomilta jaloiltani nukuttua kuuden tunninyöunet ja aamulla matka kohti Sydneytä alkoi. Olen tutustunut Miss Pinup Australia-kilpailun ja konsernin perustajaan Pixie Robertsiin. Hän tekee Pinuppia suurella sykkeellä ja hyvin on samankaltaiset tarinat meillä molemmilla tästä touhusta ja sen molemmista puolista. Pixie pyörittää kisaa koko Australian mittakaavassa ja tänään pääsin mukaan tiimiin. 

Minä ja Pixie

Sydneyn Blacktownissa järjestettiin Jeans for Genes-hyväntekeväisyys tapahtuma, jossa kerättin rahaa lasten ja vauvojen geneettisten sairauksien tutkimukseen ja hoitoon. Järjestö on oma organisaationsa, Pixie vain halusi auttaa heitä järjestämällä keräystapahtuman muotinäytöksineen ja esityksineen. Olin itse mukana masuni kanssa näytöksessä. 


Paikkana tapahtumalle oli hyvin vintage henkinen Skyline Bar. 


Mitäpä sitä muuta, kun juustohampurilaista odottaen

Maha viikolla 32 ja mekko venyy vielä hienosti kummun päälle. Mekko tietenkin Muotiputiikki HelmestäKotiin kun pääsin, tempasinpas Stuartille hernekeittoa ja sämpylöitä. Armi lähetti minulle ainekset ja suomalaisia kuivattuja herneitä, niin mikäpäs siinä. Hyvää oli ja taltutti hieman koti-ikävääkin. Tutut maut tuo mieleen hyviä muistoja!

With love Sini Ariell

Collaboration with unique leggings and attitude clothing www.disturb.fi


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suuri ilo kuoli sisälläni

Happiness died inside of me

Story of our difficult pregnancy until having a baby